Archivi original(1 038 × 450 pontin, amzure: 169 KByte, sòrt MIME: image/jpeg)

Cost archivi a riva da Wikimedia Commons e a peul esse dovrà da dj'àutri proget. La descrission an soa pàgina ëd dëscrission ëd l'archivi a l'é smonùa sì-sota.

Oget

Descrission

[http://www.latrobakungfu.net La Troba Kung Fu LTKF La Troba és una paraula d’origen occità que a l’Edat Mitjana feia referència als poetes trobadors. Kung-Fú és l’habilitat aconseguida mitjançant la constància i la pràctica. La Troba Kung-Fú obre una dimensió nova, on els músics busquen amb la pràctica diària la virtut amb l’instrument, la virtut del bon artesà de l’ofici musical. Nascuts el desembre de l’any 2005, des del seu origen La Troba Kung-Fú s’ha dedicat a sembrar cançons que després de la collita ha anat penjant gratuïtament cada quinze dies al seu web www.latrobakungfu.net. La seva rumba en estat embrionari barrejada amb dub, cúmbia, sarao, blues, boogie-woogie i altres gèneres més fàcils de tocar que de definir, ha estat descarregada des de Mèxic a l’Uruguai passant per La Garriga o la República Txeca, demostrant que els adeptes al sistema de vida La Troba Kung-Fú busquen i troben aliances per a tot arreu. Trobant cançons, vibrant amb els ventiladors dalt de l’escenari i viatjant i viatjant per a tot arreu, ara per fi arriba el temps de la recol·lecció. Clavell morenet és el primer disc de La Troba Kung-Fú. Enregistrat al seu propi estudi de la Fournier, a La Garriga, mesclat de nou a MusicLan (Avinyonet de Puigventós) i masteritzat a The Exchange (Londres), la nova col·lecció de cançons ben podades es presenta en format de Llibre-Disc amb 98 pàgines articulades en tres apartats. Tot i les explicacions, la rumba segueix tenint tan poques ganes de definir-se com de deixar de sonar a les festes populars. Després de gairebé 300 concerts per tot Europa, la loco&motora farà una parada a Sabadell per mostrar un directe contundent, unes cançons podades, un clavell morenet mes treballat que mai i algunes novetats mirant ja a un futur discc. New York (juliol 2008) serà el punt i seguit: concert al Lincoln Center i inici de la gravació del pròxim disc. Durant l’any 2007 han rebut els premis de la desena edició del premi Puig-Porret de periodisme musical de Catalunya en el Mercat de Música Viva de Vic (Osona), el premi Altaveu 07 i el premi Ciutat de Barcelona.

enllaç: www.latrobakungfu.net
Data 23 stèmber 2009 (data di caricamento originaria)
Sorgiss No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).
Autor No machine-readable author provided. Oroca assumed (based on copyright claims).

Licensa

Mi, ël padron dij drit d'autor dë sto travaj-sì, i lo pùblico ambelessì sota ste license-sì:
w:pms:Creative Commons
atribussion partagi ugual
Chiel a l'é lìber:
  • ëd partagé – ëd copié, distribuì e fé giré cost travaj
  • ëd riorganisé – d'adaté ël travaj
Sota le condission sì-dapress:
  • atribussion – A dev dé ij credit aproprià, dé n'anliura a la licensa e indiché s'a son ëstàit fàit dij cambiament. A peul fé sòn an qualsëssìa manera rasonèivola, ma pa an na fasson ch'a sugerissa che l'autor a apreuva chiel o sò usage.
  • partagi ugual – Se chiel a modìfica, a cangia, o as basa ansima a 's travaj, a deuv distribuì soe contribussion sota l'istessa licensa o a na licensa compatìbil con l'original.
GNU head A l'é dàit ël përmess ëd copié, distribuì e/o modifiché sto document-sì sota ij term ëd la GNU Licensa ëd Documentassion Lìbera, Version 1.2 o minca version publicà apress da la Fondassion për ij Programa Lìber; sensa gnun-e Session Anvariante, gnun Test ëd Cuvertin-a, e gnun Test ëd retro-Cuvertin-a. Na còpia dla licensa a l'é ancludùa ant la session antitolà GNU Licensa ëd Documentassion Lìbera.
It peule selessioné la licensa ch'it veule.

Didascalie

Aggiungi una brevissima spiegazione di ciò che questo file rappresenta

Elementi ritratti in questo file

raffigura italiano

23 stè 2009

Stòria dl'archivi

Ch'a-i daga un colp col rat ant sna cobia data/ora për ës-ciairé coma a restèissa l'archivi ant col moment-là.

Data e OraMiniaduraAmzureUtentComent
dël dì d'ancheuj17:48, 23 Stè 2009Miniadura dla version ëd 17:48, 23 Stè 20091 038 × 450 (169 KByte)Oroca{{La Troba Kung Fu |Description= Grup de música rumbera de La Garriga |Source= |Date=23/09/2009 |Author=Oroca |Permission= |other_versions= }}

Le pàgine sì-sota a l'han andrinta dj'anliure a sta figura-sì:

Dovragi global dël file

J'àutre wiki sì sota a deuvro st'archivi-sì:

Dat adissionaj